Help mee!

Steun de dieren(nood)hulp in de regio Eemland

Stichting DierenZorg Eemland is een 100% giftafhankelijke organisatie. Zonder onze donateurs hebben wij geen bestaansrecht en kunnen wij de dieren binnen onze opvanglocaties niet de nodige hulp bieden. Voor slechts € 25,00 steunt u ons een heel jaar lang. Aan het eind van ieder jaar krijgt u een brief met daarin de vraag of u ons wederom een jaar wenst te steunen. U kunt dus per jaar beslissen of u donateur bij ons blijft. En een donateur heeft bij ons een streepje voor. Kijk dus snel verder wat wij voor u terugdoen als dank voor uw donateurschap!

En geeft u liever eenmalig een gift? Klikt u dan op ‘doe een gift’. U kunt hier eenvoudig ieder gewenst bedrag aan ons overmaken. Namens de dieren, Bedankt!

Meer manieren om ons te steunen:

 • Lever uw oude textiel bij ons in
  Op het terrein van Dierentehuis ’t Hart staat een container van Sympany. Hier mag allerlei textiel in worden geworpen en dan hoeft ook niet gewassen te zijn. Het dient wel in een gesloten zak te worden aangeboden en u kunt de container enkel bereiken op de openingstijden van Dierentehuis ’t Hart.
 • Breng uw overbodig geworden dierbenodigdheden bij ons
  Heeft u nog voerbakken, kooien, benches en dergelijken over, breng ze bij ons! Onze dieren zijn daar erg blij mee.
 • Ga als vrijwilliger bij ons aan de slag

Word donateur!

En profiteer van vele voordelen
Onze donateurs hebben een streepje voor. Hiernaast ziet u welke zeer interessante voordelen wij u bieden als dank voor uw steun. Stichting DierenZorg Eemland is 100% gift afhankelijk en uw bijdrage komt geheel ten goede aan Dierenambulance Eemland, Dierentehuis ’t Hart, Vogelopvang Soest, Konijnen- en Knaagdierenopvang Eemland en het Project DOE
 • Donateur
  Jaarbijdrage particulier

  €25,-

Wilt u donateur worden van onze stichting? Dan verzoeken wij u uw bijdrage over te maken naar NL48 INGB 0000 2282 70 t.n.v. DierenZorg Eemland, o.v.v. uw naam, postcode en huisnummer.
Dierenarts korting

U kunt voordelig gebruik maken van het dierenartsspreekuur in Dierentehuis 't Hart

Jaarkaart

Met onze jaarkaart krijgt u korting bij diverse ondernemers in de buurt

Bekijk meer

Chip korting

U kunt voor slechts €20,- (normaal €30,-) op afspraak uw huisdier laten chippen door een van de medewerkers van 't Hart

Uitlaatservice korting

Donateurs op leeftijd kunnen gebruik maken van Project DOE, onze uitlaatservice

Bekijk meer

Gratis magazine

U ontvangt viermaal per jaar ons blad 'Veren & Vachten'

Pension korting

U krijgt korting op onze pensionkosten

Giften en schenkingen

Wenst u geen donateurschap met alle voordelen van dien, maar wilt u onze stichting wèl steunen met een financiële bijdrage? Dan kunt u het bedrag geheel zelf bepalen. Wij zijn u uiteraard zeer erkentelijk voor elke gift. 

Betaling:

U kunt uw schenking overmaken naar NL48 INGB 0000 2282 70 t.n.v. DierenZorg Eemland o.v.v. uw naam, postcode en huisnummer. 

Fiscale aftrekbaarheid ‘Giften aan Goede Doelen’:

Onder bepaalde voorwaarden zijn giften aan goede doelen met een ANBI-status aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Stichting DierenZorg Eemland beschikt over deze ANBI-status. Uw geld komt volledig terecht bij de dieren en u kunt fiscaal voordeel genieten. Kijk voor meer informatie op de website van De Belastingdienst of bel met ons secretariaat: 035-6012501

Zakelijke sponsoring

Bent u een bedrijf, organisatie, vereniging of stichting en wilt u de dierenopvang en noodhulp in de regio Eemland steunen? Dan heten wij u van harte welkom. 

Er zijn diverse mogelijkheden om ons te steunen:

 • Zakelijk donateur worden
  Voor € 50,- euro per jaar bent u al donateur. U ontvangt dan viermaal per jaar ons blad Veren en Vachten. Uw organisatie wordt, indien gewenst, vermeld als donateur op de sponsorpagina van onze website.
 • Bronzen sponsorprogramma
  Voor € 250,- per jaar bent u sponsor van Stichting DierenZorg Eemland. U ontvangt net als de donateurs viermaal het blad Veren en Vachten en de naam van uw organisatie en uw website worden vermeld op de sponsorpagina. Daarnaast krijgt u vier keer per jaar 1/6 pagina advertentieruimte in het blad Veren en Vachten om de steun van uw organisatie extra onder de aandacht te brengen.
 • Zilveren sponsorprogramma
  Voor € 500,- per jaar krijgt u alle voordelen als hierboven maar kan de website vermelding van uw organisatie worden voorzien van een logo. Daarnaast krijgt u vier keer per jaar 1/3 pagina advertenties in het blad Veren en Vachten.
 • Gouden sponsorprogramma
  Zakelijke sponsoren die een sponsorovereenkomst aangaan voor tenminste 4 jaar op basis van € 1000,- per jaar kunnen gebruik maken van diverse andere sponsor-/advertentiemogelijkheden. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam/-logo op de dierenambulance te laten vermelden.
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden als zakelijk dondateur of sponsor? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.

© 2018 DierenZorg Eemland

Steun ons

Steun DierenZorg Eemland. Namens de dieren, bedankt!

Kom in contact

Dierenambulance

Telefoon 06 - 538 60 600

7 dagen per week, 24 uur per dag (tussen 22.00 en 8.00 uur alleen voor noodgevallen).

Dierentehuizen

Dierentehuis 't Hart
voor Honden en Katten
Eemweg 2d
3764 DG Soest

Telefoon 035-6013583
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

› Bekijk onze openingstijden


Vogelopvang Soest & Konijnen- en Knaagdierenopvang Eemland
Eemweg 2e
3764 DG Soest
 
Telefoon 035-6032844

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

› Bekijk onze openingstijden

Secretariaat

Stichting DierenZorg Eemland
Birkstraat 122b
3768 HL Soest

Telefoon: 035 - 601 2501
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.