Help mee!

Steun de dieren(nood)hulp in de regio Eemland

Stichting DierenZorg Eemland is een 100% giftafhankelijke organisatie. Zonder onze donateurs hebben wij geen bestaansrecht en kunnen wij de dieren binnen onze opvanglocaties niet de nodige hulp bieden. Voor slechts € 25,00 steun jij ons een heel jaar lang. Aan het eind van ieder jaar krijg je een brief met daarin de vraag of je ons wederom een jaar wenst te steunen. Je kunt dus per jaar beslissen of je donateur bij ons blijft. En een donateur heeft bij ons een streepje voor. Kijk dus snel verder wat wij voor jou terugdoen als dank voor je donateurschap!

En geef je liever eenmalig een gift? Klik dan op ‘doe een gift’. Je kunt hier eenvoudig ieder gewenst bedrag aan ons overmaken. Namens de dieren, Bedankt!

Meer manieren om ons te steunen:

 • Lever je oude textiel bij ons in

  Op het terrein van Dierentehuis ’t Hart staat een container van Sympany. Hier mag allerlei textiel in worden geworpen en dat hoeft ook niet gewassen te zijn. Het dient wel in een gesloten zak te worden aangeboden en je kunt de container enkel bereiken op de openingstijden van Dierentehuis ’t Hart.

 • Breng je overbodig geworden dierbenodigdheden bij ons

  Heb je nog voerbakken, kooien, benches en dergelijken over? Breng ze bij ons! Onze dieren zijn daar erg blij mee.

 • Ga als vrijwilliger bij ons aan de slag

Word donateur!

En profiteer van vele voordelen

Onze donateurs hebben een streepje voor. Hiernaast zie je welke zeer interessante voordelen wij jou bieden als dank voor je steun. Stichting DierenZorg Eemland is 100% gift afhankelijk en jouw bijdrage komt geheel ten goede aan Dierenambulance Eemland, Dierentehuis ’t Hart, Vogelopvang Soest, Konijnen- en Knaagdierenopvang Eemland en het Project DOE

 • Donateur
  Jaarbijdrage particulier

  €25,-

Wil jij donateur worden van onze stichting? Dan verzoeken wij je jouw bijdrage over te maken naar NL48 INGB 0000 2282 70 t.n.v. DierenZorg Eemland, o.v.v. je naam, postcode en huisnummer.

Dierenarts korting

Je ontvangt € 10,- korting op het consult of vaccinatie bij de praktijk van Dierenarts Bob in Baarn. Dierenarts Bob steunt dan per consult DierenZorg Eemland weer met € 10,- 

Jaarkaart

Met onze jaarkaart krijg je korting bij diverse ondernemers in de buurt

Bekijk meer

Chip korting

Je kunt voor slechts €20,- (normaal €30,-) op afspraak jouw huisdier laten chippen door een van de medewerkers van 't Hart

Uitlaatservice korting

Donateurs op leeftijd kunnen gebruik maken van HondenZorg voor Ouderen, onze uitlaatservice

Bekijk meer

Gratis magazine

Je ontvangt viermaal per jaar ons blad 'Veren & Vachten'

Pension korting

Je krijgt korting op onze pensionkosten

Giften en schenkingen

Wens jij geen donateurschap met alle voordelen van dien, maar wil jij onze stichting wèl steunen met een financiële bijdrage? Dan kun je het bedrag geheel zelf bepalen. Wij zijn jou uiteraard zeer erkentelijk voor elke gift. 

Betaling:

Je kunt je schenking overmaken naar NL48 INGB 0000 2282 70 t.n.v. DierenZorg Eemland o.v.v. jouw naam, postcode en huisnummer. 

Fiscale aftrekbaarheid ‘Giften aan Goede Doelen’:

Onder bepaalde voorwaarden zijn giften aan goede doelen met een ANBI-status aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Stichting DierenZorg Eemland beschikt over deze ANBI-status. Jouw geld komt volledig terecht bij de dieren en je kunt fiscaal voordeel genieten. Kijk voor meer informatie op de website van De Belastingdienst of bel met ons secretariaat: 035-6012501

Zakelijke sponsoring

Ben jij een bedrijf, organisatie, vereniging of stichting en wil jij de dierenopvang en noodhulp in de regio Eemland steunen? Dan heten wij je van harte welkom. 

Er zijn diverse mogelijkheden om ons te steunen:

 • Zakelijk donateur worden

  Voor € 50,- euro per jaar ben jij al donateur. Je ontvangt dan viermaal per jaar ons blad Veren en Vachten. Jouw organisatie wordt, indien gewenst, vermeld als donateur op de sponsorpagina van onze website.

 • Bronzen sponsorprogramma

  Voor € 250,- per jaar ben jij sponsor van Stichting DierenZorg Eemland. Je ontvangt net als de donateurs viermaal het blad Veren en Vachten en de naam van jouw organisatie en jouw website worden vermeld op de sponsorpagina. Daarnaast krijg je vier keer per jaar 1/6 pagina advertentieruimte in het blad Veren en Vachten om de steun van jouw organisatie extra onder de aandacht te brengen.

 • Zilveren sponsorprogramma

  Voor € 500,- per jaar krijg jij alle voordelen van hierboven, maar kan de website vermelding van jouw organisatie worden voorzien van een logo. Daarnaast krijg je vier keer per jaar 1/3 pagina advertenties in het blad Veren en Vachten.

 • Gouden sponsorprogramma

  Zakelijke sponsoren die een sponsorovereenkomst aangaan voor tenminste 4 jaar op basis van € 1000,- per jaar kunnen gebruik maken van diverse andere sponsor-/advertentiemogelijkheden. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om jouw bedrijfsnaam/-logo op de dierenambulance te laten vermelden.

Heb jij vragen of wil jij je aanmelden als zakelijk dondateur of sponsor? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.

© 2018 DierenZorg Eemland

Steun ons

Steun DierenZorg Eemland. Namens de dieren, bedankt!

Kom in contact

Dierenambulance

Telefoon 06 - 538 60 600

7 dagen per week, 24 uur per dag (tussen 22.00 en 8.00 uur alleen voor noodgevallen).

Dierentehuizen

Dierentehuis 't Hart
voor Honden en Katten
Eemweg 2d
3764 DG Soest

Telefoon 035-6013583
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

› Bekijk onze openingstijden


Vogelopvang Soest & Konijnen- en Knaagdierenopvang Eemland
Eemweg 2e
3764 DG Soest
 
Telefoon 035-6032844

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

› Bekijk onze openingstijden

HondenZorg voor Ouderen

Telefoon: 06 - 48916026

Secretariaat

Stichting DierenZorg Eemland
Eemweg 2d
3764 DG Soest

Telefoon: 035 - 601 2501
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag/dinsdag: 9:00 – 12:00u
Woensdag/donderdag: 9:00 – 12:00u / 14:00 – 16:00u
Vrij: GESLOTEN